Logo Confraria
Relíquies
Mapa de relíquies
Os
Húmer de la Santa aparegut a la pantalla d'un 286 abandonat en les golfes d'un paleta de Santa Coloma de Farners, en engegar-se súbitament amb una llum encegadora.

mà de santa
Un estudiant d'informàtica de la Universitat de Girona havia d'acabar urgentment un treball i es va encomanar a la Santa perquè li donés un cop de mà.
El treball va quedar enllestit a l'acte i aquesta relíquia va aparèixer a sobre del disc dur, en sentir uns sorolls estranys.

Os
Os trobat al rebost de Can Antaviana i que té la grandesa de connectar automàticament en xarxa ordinadors PC i Mac, fent-los del tot compatibles.

Peu
He de reconèixer que vaig sentir una gran emoció i que el cor em bategava de tal manera que semblava que em volgués sortir del pit., va afirmar el testimoni de Maials, amb el cop encara calent de l'aparició del peu de Santa Tecla en obrir la capsa d'un mòdem nou de trinca.

Os Les reformes d'un castell de la Segarra van fer aparèixer, en un racó de muralla, aquest os connectat a una tarja XDSI. El seu amo, Josep Pedralba, l'utilitza habitualment per navegar a velocitats vertiginoses.

Roba A Joan Prats, de Riudellots de la Selva, li va cridar l'atenció un bocí de roba que treia el cap per la disquetera. Va fer una prova irracional, surrealista: va provar de configurar el bocí de roba. Des d'aleshores disposa d'una capacitat de 120 MB a la seva disquetera.


CAPELLA


CONFRARIA


CIRIS ADMISSIÓ MIRACLES BUTLLES BUTLLETÍ